23 november 2009

I will make you hurt

denna vecka är det dietveckan för min del. och den inleddes lagom passande med cheesecake till frukost. för att pappa fyller år alltså, ingen annan orsak.
skoldagen började 8:15 med engelska. för folk som inte gillar att snacka romance var det nog en förfärlig lektion må jag tro!
sen hade vi matte. och ja, emmi och jag gjorde det igen. vi hann inte ens räkna 2 uppg. på 70min, grattis! hela timmen kurrade min mage, och när jag hade räknat att det var endast 20min kvar tills jag fick gå och äta, så skickade kalle. den jäveln tyckte att jag skulle komma och äta med honom, HALV TOLV. herregud.
så blev det mat och jag snyltade åt mig några knackkorvar innan jag stack iväg till yrkes. dating på högsta nivå, omringad av pojkar och majsbitar och riskorn och rökelse. trevligt.
klockan 13:15 fortsatte min skoldag med modersmål. vi läste om hur man skriver essä, moddeläraren kläckte återigen ur sig saker som gjorde mig ursinnig (t.ex. "ja sen när nån av er har skrivit en 50-60 poängs uppgift utan att göra en tankekarta, då...). men sen räddade hon situationen genom att säga repliken "det är börjanet och slutet man minns". om det var någon som undrade var komiken i det låg, så var det ju förstås att jag efteråt frågade linn "ondrar åm hon å ha vari ut i häljin elär?!".
efter skolan traskade vi in till stan och var på jakt efter midjebälten och liknande. som tur fyndade jag inte. sen till yrkes och äta varsin grishalva, och sen fick vi kalle med oss på köpet.
date i bussen och sen trippade jag hem över den läskiga hängbron.

hemma blev det bara en så lång vistelse att jag hann titta igenom datorn ett varv, samt äta en till bit cheesecake. får väl citera vår kylskåpsmagnet "aloitan dieetin aina samana päivänä.. huomenna!". sen cyklade jag iväg till stallet, mycket nöjd över att det inte regnade och jag därmed inte behövde vara lat och ta bilen. när jag hade grejat färdigt i stallet och elli & jag var redo för en tur och steg ut genom dörren... ösregnade det. great! nåja, som vissa sa "du har väl varit våt förr" höhöhö.
och sen kom jag hem, plaskblöt och sur, dansade zumba 40 minuter, tog en snabbdusch, käkade en smörgås och pratade med moffa (som var på besök) några sekunder.
sen vidare till mysinge på marttamöte med josse. det var ytterst trevligt! speciellt delen när vi började prata om maträtter och blev hungriga. jag var duktig och åkte hem och käkade makaronilåda, josse däremot köpte en påse chips. en poäng åt mej!

ja och här sitter jag nudå igen, även om jag egentligen borde läsa på moddeläxan. det låter tråkigt. det är myyycket trevligare att sträcklyssna på vackra låtar så jag absolut inte får dem ur huvudet mer i mitt liv. men jag kan ju inte sticka förrän kalle snookat färdigt. jävlar anamma!
sovmorgon imorgon i alla fall, som tur. snart helg igen!?
shore hope so...

dagens låt: johnny cash - hurt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar