7 november 2009

gäsp

egentligen borde detta inlägg bara bli såhär kort: GÄSP
men då kan det hända att vissa personer inte blir speciellt nöjda. så nu ska jag rista ner några rader -med risk att det blir mycket långt och detaljerat- angående gårdagens och dagens händelser.

fredagkväll och klockan är ½8, snön yr ner som den hade betalt och jag sjunger med i alla mina nyinlagda låtar, samtidigt som jag förbannar mig över den jävla vintern och att jag har en framhjulsdriven bil. kalle är som vanligt ute på språng och jag får så lov att plocka upp honom. "nu drar vi till kimo" och jag drar en suck, inte av lättnad men inte heller av förtjusning. kimovägen var farligt snöig och jag konstaterade att det var bäst att jag höll mig till fartbegränsningarna.
nåja, plötsligt befann vi oss då vid herrmans, där vi bara stannade tillräckligt länge för att bli övertalade att sticka iväg till vöro. eftersom jag strejkade som chaufför fick vi istället åka BMW, på kuckusvägen. tack och lov att det inte var jag som körde, valdemars dike hade nog fått sig en omgång igen i såna fall.
i vörooo-o hände det såpass mycket att vi satt och funderade om dittan och dattan med nya bekantskaper (för min del), rökelsepauser och komeditittas, och sen ringde vi och vilseledde vissa dyngplattsslirare. det var ungefär så det gick till.
när vi kom tillbaka till kimo och hade ringt åt ungefär halva årvas och konstaterat att alla var lika tråkiga, for kalle och jag tillbaka till årvas och på den vägen slutade kvällen.

idag steg vi upp lagom till spaghetti & murusås, och sen satt vi bara och tittade på konserter och lyssnade på musik hela dagen. och ja, tittade på asconan, förstås. av någon underlig anledning har jag sen hela dagen fått höra historier -ena värre än den andra- som jag redan hört. inte kan det väl vara så att vissa var lite fulla föregående kväll, och inte minns att historierna redan berättats? hmm..
nåja, eftersom det inte hände så mycket men klockan trots allt hade hunnit bli en hel del, drog vi vidare till mitt. jag bakade marängtårta åt pappa, och sen tittade vi på sonata arctica-dvd:n. det är underligt att jag är lika förtrollad varenda gång!
efter att jag duschat och gjort mig i ordning var det dags att föra mina fyllbuntar till föräldrar till jepoooo. så vi hoppade in i bilen och stack iväg, "vara no som folk" var det sista jag sa och just nu skrattar jag åt att det ändå inte kommer att ha gått hem hos dem.
kalle och jag stack till årvas igen, där det hände noll. tydligen blir till och med moppekillarna rädda när det kommer snö? i alla fall var det inte några i sikte. så vi for till st1. inte bättre där heller. så vi for till manges. där tittade vi i alla fall på tv och satt och diskuterade en stund. det trevligaste som hänt denna kväll i alla fall!
abc igen, fortfarande inget vettigt, och vid dethär laget började vi vara så desperata att vi nästan -jag sa faktiskt NÄSTAN- tänkte på att sticka till purmo. men nej, det lät inte som nåt för mig.

så nu sitter vi här hemma hos mig, klockan ½12 på en lördagkväll!? herregud, jag tror jag sover mig igenom hela denna vinter så jag slipper vara med om liknande katastrofer härefter. word!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar