27 november 2009

fredagsfiilis?

nej, inte det minsta.
idag var det väckning alltför tidigt, i alla fall tyckte jag det. även om jag gick och sova relativt tidigt igårkväll. så när vi hade samhällslära i yrkes denna morgon så bestod 50% av lektionstiden av sömn för min del. som tur märkte inte kalli det eftersom han hade fullt upp att fokusera på viktigare saker, t.ex. att ignorera uppgifterna vi gick igenom och istället berätta om vem som sitter i optimas fullmäktige.
så traskade linn, linda & jag den långa, tråkiga vägen till gymnasiet. klockan 9:35 började vår första lektion, engelska, med ett -mer eller mindre- oförberett ordförhör. det gick så fantastiskt bra att karin beslutade att vi gör om det på måndag. tack. sen fortsatte vi med att skriva uppsats. jag hittade en passande rubrik, men hade alldeles för mycket att skriva, 250 ord räckte inte nånvart. så när tiden och pappret var slut deklarerade jag mig färdig, och hoppas ändå på att få bra poäng. good luck with that.
nu har vi varit och ätit risgrynsgröt och försöker fördriva matrasten på bästa sätt. att sitta vid datorn kanske inte låter som den bästa av idéer, men försök komma på nåt bättre själv då.
så har jag ju håltimme till klockan 13:15, dessutom. hade tänkt sticka iväg och simma med linda, men tydligen ville hon leka svikare idag, och själv orkar jag verkligen inte traska iväg. så det blir väl att komma på nåt annat då. suck.
sista lektionen blir modersmål, alltså essäskrivning. behöver jag ens säga att jag inte alls är på humör för sådant idag?

ikväll vet jag inte alls vad som händer, i alla fall slutar vi klockan ½3, slipper antagligen hem med linda, så hinner jag pusta ut några minuter innan det blir att sticka iväg till affärsverket.
troligen blir det en lugn afton med idoltittande och så vidare, men det kan man ju aldrig vara säker på. beror väl på vad herr heikius hade tänkt sig.
morgondagen är också ganska oklar, men, det brukar ju alltid komma upp något.
jag är helt.. ähh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar