18 november 2009

förlåt mig

för att jag inte förgyllde era tråkiga tisdagkvällar med ett av mina fantastiska inlägg.
nu har jag varken tid eller ork att förklara destomer vad som hände, så jag sparar all the fun stuff till ikväll.
just nu sitter jag i gymnasiet och snookar i väntan på att dagens andra och sista lektion, matematik, ska börja.

ja igår blev det att åka skolbuss till jeppis, usch och fy vad trött jag var! hade i alla fall modersmål att börja med. läraren hävde ur sig saker såsom "ja ni kombielever ska ju inte förvänta er att det går lika bra i studentskrivningarna som för gymnasieeleverna" och "det är ju inte riktigt lika enkelt att gå i gymnasiet som i yrkesskola". behöver jag ens säga att jag satt och knöt nävarna under bordet? huhh..
sen hade vi engelska, linn och jag satt och fnissade åt konstiga ord som hade liknelse med sånger i high school musical. och så tror jag inte att det är någon som ens vill försöka komma på varför.
sista lektionen för dagen var matematik, och emmi och jag fick återigen sitta och fundera varför i hela friden vi inte blev godkända i studenten. det är nästan så att jag börjar tro att vi inte kommer klara det på andra försöket heller. men att vara lite positiv skadar väl aldrig?

linn & jag spenderade sen en timme på stan, jag provade klänningar till julfesten, men det slutade med att jag hade ännu svårare beslutsångest ifall jag ska eller inte ska köpa nytt. finskåpet hemma kryllar ju faktiskt av klänningar av alla slag. men hallå, de har jag ju redan använt, i alla fall en gång. hmm.
när jag äntligen kom hem, efter en skön powernap i bussen, blev det att slänga i mig en mycket nyttig måltid: billy's pizza och en toffeepudding, urk. sen cyklade jag iväg till stallet, fixade åt elli, och stack lika snabbt hem.
slog på stort och dansade 20min zumba innan jag hoppade i duschen, gjorde mig i ordning och stack iväg till årvas. tydligen är det exakt 25,3km till kalles, och det tar 17min att köra. någon som behöver hjälp med att räkna ut att min fot är ganska tung på gasen?
kalle & jag hade som vanligt dilemman att reda ut; vem som har den sämsta ursäkten, vem som spelar det sämsta dator-spelet och vem som är bättre på just datorspel, vem som har bättre humor, vem som har usligare liv och sist men inte minst, vem som är mer alkoholist. mer tänker jag inte berätta för då orsakar jag återigen skrattsalvor utan dess like.

nu börjar mattelektionen så jag ska pallra iväg. adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar