28 november 2009

en snabbis

i inläggsväg blir det denna afton.
hade tänkt passa på att blogga lite sålänge kalle var i duschen, men SÅ snabb var jag ju inte...
nåja, för att börja med gårkvällen; for till årvas kl ½9, hämtade kalle (jag körde INTE vilse, just for the information! hrm) och så blev det att vingla på lite överallt på byn. tyvärr inget mer actionspäckat än så. senare på kvällen bar det av till käraste nykarleby med lite annat sällskap. hamnade vid högstadiet, där det var konvent. mer behöver jag nog inte berätta än att även om min syster var på gång så hamnade hon på andra plats. det var nämligen vissa som skulle "vara en bra förebild åt ungdomarna". min gamla kemilärare tittade på mig med besvikna ögon när kalle eskorterades ut ur byggnaden. kom hem till mitt ca klockan ½1, käkade lite chips och diskuterade med söstra mi. en mycket trevlig och underhållande afton!

idag har vi varit otroligt aktiva; lyssnat på musik, käkat mat, lekt "jag langar inte" på många sätt, funderat med papsen, snookat lite på datorn samt lyssnat på gamla goda minnen. i sångväg alltså.
ja och nu sitter jag alltså vid kalles, vi har ätit och väntar nu på att klockan ska röra sig lite snabbare.
vad som händer i afton är fortfarande lite oklart, även om jag är rätt säker på att vi kommer att hamna vid "det heliga komossas bönehus", eller hur det nu var utlovat. i alla fall har jag kulta lonkero och lite häxdryck, vilket räcker ganska långt.
hoppeligen blir det en trevlig afton som slutar med att jag spyr i kalles säng. det skulle vara en bra början på semestern, som jag hade tänkt bibehålla tills nyår. ja, lycka till åt mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar