6 november 2009

du får inte

- sonja aldén, mitt i prick

idag blev det tidig väckning, linn hämtade mig och så sladdade vi iväg till jeppis. morgongräddning med jocki igen, snart börjar väl folk fundera om vi är hans slavar eller? nåja, det gick ganska lugnt till även denna morgon, det enda vi hade i tankarna var den jävla kinuskin, som bara gav oss bekymmer.
så hade vi då samhällslära tre lektioner. första delen av timmen gick så långsamt att jag -med mitt suddiga öga- låg och halvsov mest hela tiden. ursäkta mig. efter rasten började jag piggna till, men så var jag ju förstås och snubblade i trappan och blev därmed halvt invalid. knät gjorde jävligt ont och så slog jag antagligen i någon nerv också, för både armen och benet domnade bort och så svartnade det för ögonen när vi traskade tillbaka. skulle ju bara fattats att jag hade svimmat också! sista delen av lektionen bestod främst av kallis underhållande historier, t.ex. "även om man piskar i jesu namn är det ändå olagligt" jag ids inte förklara, eftersom jag i så fall riskerar att falla av stolen när jag skrattar.
efter att vi hade ätit "malen köttsoppa" (jo, jag är petig med syftningsfel) stack linn och jag iväg till prisma. men vi tog en titt på klockan och kom fram till, att fast hur snabbt jag skulle springa, hade vi ändå inte hunnit i tid. for alltså raka spåret till bennäs, för att hämta linn's bror tommy från tåget. det blev en hel del skratt på vägen hem, tydligen är det populärt att nyktra till påväg från åbo.

när jag kom hem försökte jag göra vettiga saker, såsom sätta igång en tvättmaskin och sitta här vi datorn. men mitt knä gjorde så ont att jag istället fick smälla i min värktabletter och lägga mig på soffan. la i wallander - täckmanteln och tittade den istället. very relaxing!
sen hann jag vara till stan en sväng för att inhandla godis åt min syster och vindruvor åt mig själv. även om jag är halvinvalid så behöver jag ju inte tröstäta onyttigt, så vindruvor lät som ett bättre alternativ.
nu sitter jag här igen fast jag borde göra något annat. så härefter blir det att plocka ögonbrynen, ta en tupplur framför en film med syrran, och sen dusch och hoppeligen något trevligt.
måste bara tillägga att det skulle sitta jävligt bra med en bakhjulsdriven bil just nu!

vad är det du vill?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar