3 november 2009

can I have this dance?

- vanessa hudgens & zac efron, bara för att den har spelat i min skalle hela jäkla dagen!

en läsare undrar hur det gick med vägningen 1 november. dåligt, kan jag meddela... I didn't do it! kanske en annan dag, när jag har lite bättre självförtroende. okej?
och så för att gå över till dagens otroligt intressanta (host) händelser då. måste börja med att erkänna att jag & linn idag var frivilligt i skolan.. seriöst!? men det är faktiskt inte så allvarligt som det låter, klassen hade fritt valbart - salta bakverk, och vi valde att förgylla med vår närvaro denna gång.
ja, det finns bara ett ord som beskriver dagens program: smörgåsar. smörgåsar i alla smaker och former, och ja, om jag skulle se en smörgås nu skulle min mage antagligen inte klara av tanken utan ge upp helt och hållet. det var nästan så att vi kunde ha rullat ut ur konditoriet efter att ha smakat på alla tusen sorterna. men gott var det i alla fall!
ja och sen hade jag utvecklingssamtal med håkan. inte för att gå in på detaljer men, det är faktiskt helt okej att ljuga för att rädda sitt eget skinn. jag menar, vem skulle svara ärligt på frågan "tycker du att jag har en bra utlärningsmetod?" och så det stora fåniga kinderäggs-flinet. jag fick bita mig hårt i läppen för att inte börja gapskratta åt mina lögner.
sen blev det att hänga med grabbarna i väntan på bussen, det snackades komsis oförmåga att koka makaroner samt att munsälgååln hellre borde sparas än kuddnäs. och så kan jag också meddela att jag har utökat mina dejtingtips efter dagens hemresa med bussen:
("om du själv ser ut som stryk ta fasen inte med dig en snygg kompis!!")
--> vid eventuell date i bussen se till att komsi är i en annan kommun!

när jag kom hem satt jag här en stund innan jag drog vidare till mysinge. for och träffa josefin, som jag inte hade sett på evigheter! vi for på marttapromenad och det var mycket trevligt, vi pratade så mycket att vi knappt hann andas heller. 45 minuter var vi ute, det var uppfriskande! sen satt vi inne och värmde oss och babblade vidare en stund, tills jag svek och for vidare.
stack till stallet för att mocka åt elli och sen natta hästarna. hann tyvärr inte gosa med min invalida fröken idag, men imorgon så! saknar ridningen, och då har det bara gått lite över 1 vecka!!
hemma igen dansade jag 40min zumba, duschade, och sen insåg jag att jag var hungrig!? kanske inte tusen olika smörgåssorter var så värst mättande ändå.. som tur hade någon fiffikus lämnat lite höns & ris i kylskåpet så det mumsade jag glatt i mig medans jag läste förra veckans aku ankka. nämnas kan ju att klockan då var halv tio på kvällen. nyttigt!
nu sitter jag här och sträcklyssnar på låtar så att jag säkert ska ha dem i skallen imorgon, great.
egentligen borde jag gå och lägga mig för jag är helt slut. men jag orkar inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar