29 oktober 2009

you're all I need

- mötley crue, mmm

dagens händelser: det var varmt i bussen men jag märkte av det först efteråt, för jag hade så mycket att skvallra åt linn. stackars medåkare säger jag bara! de önskade garanterat att de hade ett extra par sockor med sig.
väl i skolan så hade vi yrkesteori och jag försökte mitt allra bästa att inte somna. det gick faktiskt bättre än förväntat eftersom jag mest fick sitta och himla med ögonen åt håkans fantastiska meningar! kan säga att de var inte på något vis grammatikaliskt korrekta, men hey, det är väl bara jag som märker sådant!?
nåja, efter världens längsta matrast (linn och jag försökte febrilt hitta på något att göra men lyckades inte särskillt bra) hade vi sen praktik. det var helt okej att dekorera bakelser och sen inte göra ett dugg i väntan på att anslagen skulle bli lite mjukare, enda tills håkan glatt informerade att jag får den stora äran att sticka iväg till café. greeeeat, precis vad jag önskade mig en dag som denna!
nå, jag blev lovad att få pallra tillbaka till klassen genast efter 2-rasten, men nehejj, kl 14:45 var jag -helt slutkörd- i rätt sällskap igen. suck.
bussresan hem blev en plåga för andra, eftersom jag och linn bestämde oss att istället för att sova, sitta och skratta hysteriskt åt precis allt. ursäkta, men ni vet ju var stop-knappen finns, eller hur!? och sen lyste ju vissa med sin frånvaro så jag va ju så illa tvungen att dra ner mungiporna några sekunder i hopp om att jag på så vis skulle komma på någon bra plan. tyvärr, men vänta bara, hämnden är ljuv! moahaha.

här hemma har jag tyvärr inte fått uträttat speciellt mycket; ätit lite kvällsmat, diskuterat med min kära syster och sen bara suttit här och lyssnat på ljuva låtar.
nu ska jag snart sticka iväg till stallet för att hälsa på min invalida fröken elli och sen blir det zumba efter det, och ja möjligtvis en wallander om jag har någon ork kvar.
imorgon blir det morgongräddning med jocki (hell to the yeah!), alltså borde jag antagligen söka mig i säng ganska tidigt ikväll.
får väl citera min kära mommo igen, "jaa lycka till åt mej!".

life's gooood

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar