7 oktober 2009

träningsvärk

aj mina ryggmuskler
aj mina inre-sidan-av-låren-muskler
aj mina armmuskler
aj mina rumpmuskler
aaaaaj alla muskler
(men hot damn mina magrutor!)
att träna dressyr på måndag, ha hoppträning på tisdag, och rida kapplöpning på onsdag var tydligen inte en bra idé utan att stretcha. men hey, det känns ju att jag gjort nåt i alla fall!
idag dansade jag dessutom 45min zumba, så imorgon lär jag inte vara mindre sjuk heller.. puhh.

nu sitter jag här och undviker allt som heter finskaprov. inte för att jag brukar öva på sådant trams annars heller, men denna gång borde jag faktiskt ta mig i kragen, eftersom grammatiken innefattar massa bestående uttryck som jag inte har helt på klart. och dessutom svåra ord som handlar om u-landshjälp som jag inte ens vet vad det är på svenska. suck.

från en sak till en annan så är jag lite orolig inför åbo-resan, faktiskt. det känns som jag har alltför lite information (och pengar!) och dessutom lockar det inte att sitta och må illa i en buss halva dagen för att sen sova på ett stenskarpt golv och bli väckt alltför tidigt. men vi åker ju på resan för att supa våra klasskamrater under bordet, umgås och ha det trevligt. och titta på skolorna, såklart. men det var en bisak som jag helt och hållet hade glömt bort. shit alltså, vad ska jag lägga på mig!? nä, helt seriöst, det blir en fantastisk upplevelse dethär. eller ja, i alla fall det vi minns av resan.

nu har jag undvikit finskaboken tillräckligt länge, och det har tystnat på msn. jag väntar bara på att det ska vara morgon så att väckarklockan ringer så jag får skutta iväg till skolan.
om någon nämner att det är höstlov hela nästa vecka får jag ett utbrott. tro inte att jag inte vill vara ledig, det är bara det, att jag vill inte vara borta från skolan. eller människorna där, så att säga.
näpp, nu har jag fnissat tillräckligt åt rösten i halv åtta hos mig så det är bäst jag avaktiverar mig från denna maskin för denna kväll.
adios suckers!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar