4 oktober 2009

rainy days

.. never say goodbye.

som att inte jag hatar söndagar tillräckligt ändå, nu ska det regna också. fy sjutton alltså!
idag steg jag upp kl 1, började baka, laga mat och göra efterrätt. tyckte att jag var så aktiv från "morgonen" så nu har jag inte ens dåligt samvete för att jag bara sitter här och latar mig.
egentligen skulle jag iväg och rida nu, men nina skickade att elli får nöja sig med lite massage i dethär vädret. så dit rök alla mina storslagna planer om hur denna kväll skall fördrivas.
så frågan lyder: vad gör jag resten av dagen nudå? suck för söndagar.

men i alla fall, igår på förmiddagen blev jag väckt av min underbart söta kusin felicia som kom hit på besök. vi for ut i skogen och letade efter grottor, klättrade på stenar och låg på mossen och vilade oss. det var verkligen härligt! nostalgi.
det väckte många minnen i mig. jag och mina grannar, vi var ute i skogen varje dag förr i tiden. vi traskade iväg tidigt på förmiddagen och kom tillbaka först när det mörknade. ibland fick vi utegångsförbud av våra föräldrar för att vi inte hade tid att komma hem till maten. det var verkligen tider det! ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden.
fast det är väl bara att konstatera -som med allt annat- att skulle man göra om det skulle det aldrig bli som förr, ändå.
everything happens for a reason, även om det inte alltid känns så...

angående gårkvällen så blev det en lite besvikelse, faktiskt. vilken tur att jag inte skrev om hur fantastiskt det är med kalas jämfört med fest, som jag hade tänkt göra. då skulle jag ju ha varit en lögnare, igen.
nå, linn och jag drog iväg till kuckus nångång efter kl 6. där blev det att korka och invänta medbrottslingar och chaufför. for in och nöta på rösten en stund genom att sjunga singstar, vilket iofs var rätt trevligt, men mina toner höll inte riktigt. undrar varför?
sen drog vi till abc för att inhandla mera öl åt pojkarna. problemet var ju bara, att när vi var påväg till jeppis märkte vi, att vi hade glömt att köpa ölet. jo, vi fick oss ett gott skratt.
i jeppis hände det inte mycket förutom att vi stod och frös, funderade med folk, åt vårrullar och linn blev lite dålig. så vi bestämde oss för att söka oss tillbaka söderut.
men inga folk i sikte, så vi for tillbaka till kuckus. där blev det i alla fall lite kalaskänsla när vi satte oss ner i kafferummet. men känslan försvann i takt med min fylla och folket som avtog.
vanligtvis brukar kvällen motvilligt avslutas helt yr i bollen kl 7 på morgonen, men denna gång slutade den frivilligt med dåligt humör kl 2 på natten.
U-S-L-I-G-T.

nu är jag bara på konstigt humör och skulle faktiskt hellre vara påväg till skolan imorgon än att sitta hemma en dag till.
herregud, man blir ju deprimerad med mindre.

dagens låt: three days grace - let it die

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar