8 oktober 2009

motivation

att läsa på finskaprov? noll, verkligen noll. inte för att jag brukar lägga mycket tid på det annars heller, men denhär gången borde jag verkligen aktivera mig lite mer än vad jag gör.
nåja, detta är troligen min sista finskakurs i yrkes' historia, och jag kunde inte bry mig mindre hur det går. har ju redan skrivit studenten och alla andra kurser har jag haft 10 i så, no worries. (önsketänkande)

angående dagens händelser, så har det igen varit en mycket lyckad dag. gott humör, fiilisen på topp. kan det bli bättre? jo förstås kan det, men så långt ska vi inte tänka ännu! fniss.
ja, vi hade praktik första halvan av dagen; gjorde klart våra krokantorn -som jag för övrigt är rätt nöjd med sist och slutligen- och sen kokade vi vaniljkräm och hade lata dagar, fotosessioner och vackra sångstunder. ahh. efter maten -och alltför många rökelsepauser och korridorstrosande som utmanade ödet- hade vi sen finska. kan inte säga annat än att det var mycket urspårat när vi skulle försöka komma överens om vad det skall stå på våra abi-tröjor. hade kombi1 -som kom in och skrev finskaprov och prövade vår respektförmåga- klampat in 3 min tidigare hade de nog fått en chock för livet, vänt om i dörren och aldrig återvänt. "blod, svett och tårar" up my ass, så att säga.

bussresan hem gick i sömnens tecken, det behövdes för min och linns del, tror jag bestämt. jag for direkt och städa efteråt, ingen hade varit speciellt ödig av sig så det gick rätt snabbt och smidigt. sen hem, tryckte i mig kvällsmat och satte mig framför denna maskin. eller nej, egentligen framför mammas laptop, vilket senare resulterade i att jag blev bortjagad, vilket jag ännu senare kom på att var en bra sak. annars skulle jag inte ha gjort en enda vettig sak idag. så, jag dansade zumba 40min, duschade, tittade på 2½ men -som verkligen var hysteriskt roligt ikväll- och sen läste jag på finskaprov i hela 25 min. wohoo, grattis åt mej!
sen har jag också i huvudet tänkt ut vad jag ska ha på mig och med mig till åbo. nu är känslan på topp och jag kan inte vänta tills klockan är 4 imorgon och vi ger oss iväg!

fast nu är jag bara arg, för jag kom på att vi snart sticker iväg en period till gymnasiet. fy helvete alltså! varför just NU, när jag trivs så bra i min egen skolan!? ähh, det är smällar man får ta, antar jag.
näpp, nu hade jag babblat tillräckligt för ikväll.
hinner jag inte uppdatera imorgon innan vi åker iväg, så don't worry, jag skriver allt jag minns på söndag! om jag är vid medvetande då, vill säga.
nu ska jag se (okej, höra) på rösten och sen ta kvällen, adios!

I can't wait to see you again

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar