2 oktober 2009

fredag

igen!? förstår inte vart dagarna tar vägen?
i morse for linn & jag försiktigt körande till jeppis, det var svartis hela vägen och vi vågade inte ens köra om bussarna. usligt! men kom oss i alla fall fram utan att ha hamnat i diket, så det var ju huvudsaken.
hade först finska, älska karins hemuppgifter och att halva vår klass är så himla hjälpsamma med att komma på vad det ska stå på vår ABI-tröja.. snart trycker vi dit "it har vi na skillna vi helldär!".. höhö.
på rasten for vi och gräddade våra blivande krokan-torn, och sen blev det rökelsepaus. utan trevliga utsikter. buhuu.
så hade vi matte, räknade normalfördelning, och det var faktiskt ganska förståeligt? oj.
for hem efter lunchen, alltid lika trevligt med vårt fredagshumör och vackra sångröster. verkligen tur att inte någon filmar oss! fast det kunde iofs bli en ganska underhållande film. speciellt delen där vi försöker komma på var sjutton vi har fått ordet DIPS ifrån?! ytterst förvirrande.

nu är jag alltså ledig tills tisdag igen, det känns mycket långt borta. men det betyder inte att det är dåligt.
var faktiskt rätt aktiv när jag kom hem och gjorde finskaläxan. egentligen borde jag ha gjort matteläxan också, sålänge jag ännu minns hur man gör, men ääh.. det var för jobbigt.
nu tänker jag sitta här och lata mej några timmar, och sen blir det att åka iväg och städa.
ikväll ska linn & jag på date till uno, vi ska äta tacomajonnäs! eller stripes med tacomajonnäs, egentligen. men det var en bisak. sen hade vi tänkt titta män som hatar kvinnor, trycka i oss chips, skvallra och skratta, och invänta morgondagen.
tummen upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar