21 oktober 2009

dagens visa

idag hade vi först praktik i skolan, vi gjorde moussebakelser och övade på att pikera. sen var vi förstås ut på "promenad" ett varv; vi hämtade vår efterlängtade stol, som tyvärr fortfarande var en pall, svemppa såg vi heller inte till, attans! sen har jag rökt upp alla mina rökelser, helt i onödan ännutill. vilken tur att jag har tre paket kvar hemma, det borde räcka tills jag har fiskat färdigt. ja, efter maten hade vi ledigt och satt därmed och filosofierade (läs: skvallrade) om livets goda stunder och minnen som vi aldrig någonsin glömmer, även om vi försöker. och så hade vi matte, PROV ännutill.. inga kommentarer, med det kan jag bara säga att om jag är godkänd är jag mycket, mycket glad.

efter skolan traskade linn & jag iväg in till staden för att inhandla nödvändiga tröstepriser osv., dessutom hittade vi makaronisallad som fick förgylla våra dagar, eller förgröna våra tänder kanske. hursomhelst, sen släpade vi oss upp för de femhundratusen trapporna till linda & pia's lägenhet. tydligen hade vi varit mycket högljudda i trappuppgången där vi hojtade "hallåååå!? e vi it fram snart? jahaa.. e va jo ein våning till!" ojdå, vi lyckas alltid.
efter att ha blivit bjudna på äckliga kex och skrivit fina ordval i "gästboken" fick vi nog och stack iväg. eller nej, inte riktigt, vi blev så illa tvungna att traska vidare så vi skulle hinna till bussen.
bussresan var tråkig och när jag steg av vid hängbron fick jag en trevlig överraskning; ett stort hål och en avspärrningsbom. men, eftersom jag är från landet hoppade jag helt enkelt över gropen, ignorerade bommen och traskade glatt förbi skylten "användning av bron sker på egen risk". och ja, jag går där över varje dag.

här hemma har jag tyvärr inte haft mycket vettigt för mig. jag har ätit smörgåsar, suttit vid msn, fört/hämtat min syster till/från soklot, handlat och tittat på tv. och nu har jag så fruktansvärt tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till! usch.
nåja, får trösta mig med att det snart är helg, och hoppeligen händer det då något trevligare.
idag orkar jag inte dansa zumba så nu ska jag bestämt titta en till wallander och sen sitta här alltför länge igen. greeeeat.

dagens visdomsord:
He is everything I need that I never knew I wanted

He is everything I want that I never knew I needed

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar