1 oktober 2009

1 oktober

redan!?
hjälp alltså, vart tog augusti och september vägen? tyckte vi nyss började skolan..
fast iofs så går ju veckorna så snabbt att man knappt hinner blinka emellan. det kan ju förstås tolkas som en bra sak, ibland.
idag tog linn & jag bilen till skolan, alltid bättre så än att hamna och vänta på bussen i femhundra år. men iaf, vi hade praktik hela dagen lång, fortsatte bara på våra krokan-torn (eller ja, vi hoppas att de nångång i framtiden ska bli till det) och gjorde sen rosor. fy vilken tråkig dag, verkligen!
hade ingen finska idag, så vi slutade egentligen efter lunchen. men hade lite saker på hälft så vi gjorde klart det, och tog "kvällen" först strax efter kl 12.
drog in till stan en sväng, jag parkerade fint, köpte en present åt therese, och sen klampade vi in vid alkoholbutiken med glödande blickar. aaah vad det ska bli gott med gin i helgen! can't wait.
sen vidare hemåt, jag böt bara kläder och drog sen vidare, aldrig någon lugn och ro! trampade iväg till stallet alltså. elli och jag var på en lugn stadsrunda, allt var helt bra tills det började hagla. och det var inga små bitar heller, nejnej, stora som tumnaglar! uuusch, det blev mycket kallt.
nu sitter jag här och skriver fast jag borde vara påväg till affärsverket redan, blir att sopa och skura hela stället idag, puuuhh. sen efteråt ska jag hoppeligen träffa tossa, det behövs.
imorgon; tacomajonnäs-date, lördag; ALLA VILL TILL KUCKUS! (snälla åcke???), söndag; krapuladag + baka åt moster.
nu; hejdå!

you make my heart go boom

2 kommentarer: