15 september 2009

that's not what gets me

tonight's gonna be a good night. fast egentligen menar jag, detta har varit en bra dag. eller helt okej. nästan toppen.
linn & jag & linda har fått greja på i konditoriet hela dagen igen, ensamma. eller lia-töntarna var ju åxå där, men de gjorde inte så mycket nytta. förutom att trilla ivägen och "glömma" att städa och diska. (en lång ramsa svärord censurerades härmed)
först fick vi äran att slutföra våra påbörjade projekt; bröllopstårtorna. efter ett x-antal arga stunder innehållande meningar såsom "vitto he lekär!!" och "jävla tårthelvet!!" mm så blev de faktiskt riktigt snygga! och linn och jag lekte att vi var ännu snyggare och hamnade på bild. stackars linda när hon skulle rensa ur sin kamera.. fniss.
när vi inte hade mer att göra var vi aktiva och gjorde franska bakelser. ett tips angående det är att om man inte vet vad alla franska orden -såsom paté au bomb- är för nåt så kan man alltid mosa ägg, rulla dem i socker och tillsätta vispad grädde. blir säkert jättegott!
när vi hade lekt aktiva tog orken slut. så vi gjorde exklusiv tacopaj utan ost -den viktigaste ingrediensen ungefär- och sprang iväg på rökelse-paus och förde stolar att svetsas till metall. det var inte alls diskret. inte på nåt sätt.
trötta och sluta satte vi oss ner i matsalen kl ½4 när vi -igen- hade "missat" bussen. påriktigt denhär gången, faktiskt. så fick jag ju drägla en stund innan vi traskade iväg till neste. det förgyllde min dag! eller försvartade. haha.

när jag kom hem satt jag vid datorn och nördade en stund. synd bara att det alltid tar en halvtimme att få igång mammas laptop, vilket gör så att man missar det hetaste skvallret. och inte nog med att det tar länge att starta, vänta bara tills man ska försöka få igång internet. herregud alltså.
sen har jag också varit och ridit, som vanligt. elli & jag svettades 50min på ridplan idag, red lite dressyr. det var faktiskt rätt givande, och gick förvånansvärt bra. tummen upp för såna dagar!
hemma blev det att dansa zumba 45min, aah I love it.. verkligen! sen den efterlängtade kvällsduschen, jugurt&mysli, och så hamnade jag här.
tror jag ska sticka iväg och räkna lite matte nu.. får ju äntligen börja derivera, det ända -jag intalar mig- att jag kan. kommer säkert att sitta och banka huvudet i skrivbordet ännu ikväll, om jag känner mig själv rätt.
men huvudsaken att jag är på bra humör ikväll. det är dedär små stunderna som sätter guldkant på livets tråkigt grå dagar!

cascada - what hurts the most
, hjärta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar