16 september 2009

taggtråden

i min hals skulle mycket gärna få försvinna nu! jag har så ont!!!
tur att jag är LEDIG imorgon, aaah. får sova (nästan) hur länge som helst.
fast egentligen ska jag ju vara hemma och läsa på finska, skriver ju läsförståelse på fredag.
men tror det blir att öva på pappret vi fick och sen bara ta det lugnt och titta på finska filmer.
hoppeligen blir jag frisk till helgen då! annars blir jag mycket lessen.

idag i skolan har vi gjort figurtårtor, jag fick äran att göra en clown. hah, den var inte speciellt snygg. sen dekorerade vi bakelser och gjorde en mazarinbotten. that's pretty much it.
hade långledigt efter maten igen tills vi hade matte kl 1. fattade faktiskt något idag! men jag ska inte säga nåt ännu, nästa gång kommer jag inte fatta ett dugg..
här hemma har jag inte fått uträttat speciellt mycket, tyvärr.
har bara grävt i kylskåpet (både ätit och funderat ut vad som ska handlas inför den kommande helgen och veckan) och sen suttit här vid datorn. snooka, snooka, det är livet.
sen var jag också och förde (och hämtade) min syster till/från soklot. var till mysinge ett varv, josefin och jag hade vårt marttamöte. men idag med lite extra krydda; var på en 45 minuters promenad i bennäs, det var trevligt! även om vi blev genomblöta och min förkylning antagligen blev fem gånger värre, så var det värt det. fick mycket ur oss! tummen upp för josefin.

nu funderar jag seriöst på att gå och räkna matte en timme, och sen gå och sova. även om jag är ledig imorgon känns det som jag verkligen behöver all sömn jag kan få.
får väl be till gud att jag är frisk imorgon, så jag inte behöver åka till HVC och ta angina-prov.
wish me luck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar