19 september 2009

sunshine

ja tack och lov för solskensdagar, man blir ju så himla deppig när det bara är mörkt och trist.
idag skulle jag vara aktiv och stiga upp ½10 när jag vaknade första gången. men huvudet var tungt och näsan täppt så jag bestämde mig för att somna om. och det gjorde jag, minnsann.
vaknade ½12 och tyckte det var dags att börja aktiver sig.
en timme senare befann jag mig i jepporundavägarochtallskogar på linns gårdsplan. vi tog picket & packet och brummade iväg till måtasberget, där det idag kördes rapakunkku.
måste bara säga, att jag ääälskar att vara på varmans-tävlingar! kanske det ligger i blodet? pappa var ju varmans-chaufför när jag var liten. och det säger jag, innan jag dör ska jag ha skaffat licensen och kört minst en tävling! helst mera förståss. bara att vänta att jag blir rik och att linn skaffar en lavabil så hon får komma och dra mig ur sandhoparna när jag har voltat då.

nu sitter jag hemma, usch vad det är tyst och ensamt.
ska ta och aktivera mig snart, ett varv in till stan för att köpa lite saker inför kvällen, baka en kladdkaka, dansa zumba, duscha, och ja, sen kanske det börjar bli tid för tortilla-kväll med mina göörls. det blir kul! och vad nu kvällen sen för med sig. inte kan man ju låta bli att ha hemmafest när huset ändå står tomt. haha.

och du, ta och bestäm dig. NU, tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar