13 september 2009

promises promises

"even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for you are with me"

igår blev en riktigt lyckad kväll, trots allt.
åkte iväg till kimo på kvällen, jag och adde slog våra tråkiga liv ihop och for ut och köra en sväng. tyvärr så var det rätt dött överallt, så tillslut hamnade vi i kuckusskogen. där grillades det korv och pizza och berättades intressanta historier. men sen ville inte resten av gänget vara sociala, så vi lämnades åt vårt öde och drog iväg till pensala UF.
där var det minsann hålligång! vilket också betydde tråkigt för nyktra personer. men vi hittade lite folk att fundera med i alla fall, så det var rätt trevligt. men sen blev adde övertalad att vara chaufför, vilket inte lät som något för mig och mitt dåliga humör, så vi for tillbaka till kimo. jag hämtade min bil, och körde tillbaka till pensala själv, på 12 minuter. ojdå.
väl tillbaka vid lokalen hade tossa och anna försvunnit, så jag spenderade en stund i ensamhet med mina tankar. sen kom linda och räddade min dag med sina funderingar.
senare på kvällen blev det riktigt underhållande faktiskt, slagsmål om karameller och vems pappa som är bäst, folk som blev galna och folk som slocknade. för att inte tala om hur det gick när de vaknade och skulle hem, men upptäckte att traktorn var låst. bättre än en dålig komedifilm! och efter alltför mycket skratt -har fortfarande ont i magen- och alltför många frusna timmar och alltför lite utredas om saker som kanske borde tagits upp, så förde jag hem komsi till oravais och sen bor det av hem till jutas. storrökaren mimmi slocknade exakt kl 03:35 när huvudet landade på kudden. great.

under utredning
vill jag höra?
stå vid ditt ord, snälla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar