2 september 2009

ösregnet

som hade utlovats till denna dag skrämde lärarna så mycket att vi inte ens fick åka till purmo på friluftsdag. i alla fall var det ju trevligt att reta dem hela dagen när det var fullt solsken, heh.
så friska tag, inga plättar, bananer&smörgåsar&korv, gummistövlar, regnkläder och nytt försök imorgon! om det regnar när jag vaknar vet jag inte om jag skrattar eller gråter. möjligtvis fnissar jag av missnöje.
(förresten, glöm detdär jag skrev om rutiner när ni läser detta inlägg, jag vet att det inte riktigt stämmer)
idag hade vi praktik i nästan hela dagen i skolan, gjorde toscatarte och målade min otroligt heta chokladbjörn hedwig, så nu är hans björnröv fulländad. hahaha
sen hade vi matte, försökte verkligen anstränga mig (host) att förstå och räkna sannolikhet, men tyvärr. bättre lycka nästa gång? "vilken är sannolikheten att mimmi frågar om hon får facit på studentskrivningarna?" för tillfället tror jag att svaret ligger nånstans runt 1.
tillslut hade vi yrkesteori, skrev otroligt ointressanta saker om muffins, två gånger samma sak dessutom! suck, ibland önskar jag verkligen att håkan skulle blivit något annat än just lärare.
ingen vidare pausunderhållning i bussen idag, men kanske det räckte med våra andliga sånger i konditoriet? i alla fall tyckte jocki att vi borde vara med i idols.

när jag kom hem tog jag det lugnt några minuter, tittade på extreme home makeover med mamma och syrran, åt tonfisksallad -som skall bli min specialitet en tid framöver- och slappade vid datorn lite för länge.
sen tog jag i med hårdhandskarna och släpade iväg min lata röv för att räkna lite matte. tyvärr gick det inget vidare idag, så jag hamnade att sitta 1½h för att räkna ut 12 uppgifter. fy skam!
sen när det äntligen var dags för onsdagens bästa; 2½ men, så hade sverige-kanalerna slutat fungera. då började det nästan ryka rött ur mina öron.
men fick iaf titta 1h och det var riktigt trevligt, skrattade så att jag nästan kissade på mig!
sen kl 9 kom anna och så for vi äntligen ut och cyklade igen. det var alltför länge sen sist, och det märktes; vi pratade så mycket att vi knappt hann andas emellan heller! och fort gick det, cyklade 20km på en timme. otroligt uppfriskande (men tungt!) och bra att få prata av sig "lite".
det var skönt med en dusch efteråt må jag säga!

nej nu tror jag det är dags att gå och sova innan mina tankar vandrar iväg på dåliga banor igen.. känner hur det kommer smygande redan! usch.
gonatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar