17 september 2009

kyllä tämä tästä

olin aatellu kirjottaa tänään suomeks.
mut tulin toisiin ajatuksiin kun kekkasin, et noin 80% ei varmaan ymmärtäis kuiteskaan.

så nu skriver jag på svenska istället.
idag har jag inte varit speciellt aktiv; steg upp alltför sent, orken räckte bara till att göra finska-pappret men inte skriva uppsats eller räkna matte. buu-huu.
sen har jag tittat på pahat pojat, vilket faktiskt var en bra film. där ser man, ha aldrig förutfattade meningar, eller fördomar.
jag har också slöat ett x-antal timmar för mycket framför denna dator. men antar att det inte är därför min hjärna går på lågvarv. har verkligen ingen extra ork idag.
konstigt att jag ens kom mig upp på hästryggen idag! men måste erkänna, att jag fuskade lite. fick inte cykla dit för mamma (okej mamma, du hade väl rätt då) så jag tog bilen. vilket egentligen inte är tidsbesparande på något vis, eftersom det med cykel tar ca 4 minuter dit, med bil nästan 10. sjukt.
sen har jag också bakat pizza och plockat ihop sakerna jag behöver imorgon. hjälp, det är verkligen nära nu!
men jag kom fram till, att det inte är så farligt som jag försöker få det att verka. mest nervös är jag för att rubrikerna till uppsatsen inte ska vara nåt för mej, och att jag ska göra slarvfel för att jag är så trött pga förkylningen. men ähh, det går nog bra! måste ju försöka vara lite positiv..

nu ska jag ta och stänga av denhär dumma maskinen, plocka ihop de sista sakerna, och sen släpa mig den evighetslånga vägen (känns så iaf!) till min säng. jag behöver varje minut sömn jag kan få.
fast mammas ord "å do gar å sova tidit, it skickar na meddeland elär naa" tror jag att jag skippar.
inte kan jag ju sova utan det efterlängtade gonatt-meddelandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar