29 september 2009

ivrig

ja såhär ivrig har jag inte känt mig på läääänge!
vet inte varför, men allt känns bara så bra nu.
om det beror på dagens händelser, planer inför helgen, bra musik eller helt enkelt bara en kombination av allt, har jag ingen aning om. men bra känns det i alla fall.
idag i skolan hade vi praktik, usch och fy för det. gjorde som vanligt bara dumma tårtor och bakelser, fick tråkigt och protesterade as usual med att göra något salt. jocki han blev så glad och stod och bankade sitt huvud mot händerna, en allt vanligare syn på tisdagar efter lunchen. haha.
efter skolan for jag till jobbet, första gången på en månad. kan inte ens beskriva hur otroligt befriande det var! tror städningen är lite av terapi för mig, precis som ridningen. det får mig att fokusera på en sak men ändå får tankarna vandra iväg tusentals mil. och det känns alltid bättre efteråt. även om det fanns ett berg av disk och det var extra smuts lite här och där, så lallade jag glatt vidare med ett stort leende på läpparna.
kalla mig konstig, men det gjorde min dag!
här hemma har jag tyvärr inte varit speciellt aktiv, satte mig ner här efter att jag ätit och tittat på 2½ men, och på den vägen lämnade det.
vet inte ens om jag orkar dansa zumba? usch vad jag är laaaaat. äh okej, kanske 20 min dans, duschen, sen går jag och lägger mig.
fair enough.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar