22 september 2009

if I close my eyes forever

- lita ford feat. ozzy osbourne

idag har det varit otroligt tråkigt i skolan, för linn var sjuk och därför hemma. så idag har jag fått dras med linda, uuusch. nä, skämt åsido, vi hade några trevliga pratstunder, men tyvärr inget vettigt att göra. jocki försökte nog vara smart och pracka på oss fler moussetårtor. men stackarn fick svälja sin stolthet när han insåg hur usliga vi verkligen är! haha.
tog tillfället i akt när vi ändå inte hade någon lärare, och smet hem lite tidigare. inte för nåt annat, men jag skulle ju till frissan! for in på en snabb "avskalning", så nu är mitt hår mycket fräschare och jag kanske inte ser ut som ett bergstroll imorgon när vi har skolfoto. dessutom blev jag glatt överraskad att det bara kostade ynka 5€. sånt gillar mimmi!

när jag kom hem satt jag bara vid datorn och nördade, åt lite jugurt, och sen trampade jag iväg till stallet. trodde att vädret skulle hållas så jag tänkte pröva min lycka och rida iväg till nurk istället för att ta transporten. men nähe, tji fick jag, det började förstås ösregna. tack gud. jag gillar dig sååå mycket just nu!
i alla fall kom ju elli & jag oss på paavos hoppträning, och banne mej vad det satt bra denna afton! hade så himla roligt, och även om hindren var lite väl höga för min hinderskräck, så gick det utmärkt. eller okej, några vägringar och bråk från ellis sida kom det ju, såklart, men annars skötte hon sig fint. det är just dessa dagar jag uppskattar min duktiga fröken mest!
tyvärr var det ju mindre roligt att rida hem efteråt, när regnet öste ner och mina positiva tankar började rasa i takt med graderna utomhus. suck.

orkade inte vara aktiv och dansa zumba ikväll, jag är så himla "limin" så jag tyckte det var bäst att ta lite ledigt. matte har jag heller inte räknat, men jag har ingen bra ursäkt varför. tyvärr.
så det enda jag har fått gjort är att ha suttit här, ätit smörgås, gjort en städlista till affärsverket (börjar ju städa nästa vecka, äntligen!) och plockat fram möjliga kläder inför morgondagen.
just det, mitt eviga klädproblem inför fotograferingar. ett återkommande fenomen! har fortfarande lite på oklart vad jag väljer, men det kanske jag kommer på imorgon.

nu tror jag att jag ska ta och ställa mig i säng lite tidigare för en gångs skull.
då kanske jag slipper att se ut som en zombie med påslakan under ögonen imorgon!
om jag ändå kunde somna utan tusen tankar som snurrar runt i huvudet.
usch, allt känns bara tomt, underligt och förvirrande nu! mimmi gillar INTE.

It's not fair when you say that I didn't try

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar