23 september 2009

huset fullt

japp nu sitter jag här och lyssnar på historier, ena värre än den andra. min syster hade tydligen fått för sig att bjuda hem hela halva högstadiet på kaffekalas. inte mig emot, för mig lämnar de ju i fred och jag får ju skratta dessutom. men lite jobbigt är det åt mitt trötta huvud. får väl bara le och tänka på att jag är ju ändå ledig imorgon. sköööönt.

idag har det inte hänt nåt speciellt i skolan, förutom att vi hade fotografering. hade praktik första delen av dagen, vi fick svettas med -vad annars- moussetårtor! usch. men jag tror faktiskt att jag börjar ha talangen i bakfickan nu. snart. nästan. okej bara halvt då.
sen fick vi fixa frillorna en timme innan vi började mattetimmen. fick inte riktigt på klart vad vi sysslade med idag, men det hade nog mest att göra med att jag tänkte "hur sjutton ska jag klara studentskrivningarna!?" och ja, så fanns det ju förstås andra saker som spökade i min skalle.
linn och jag kom med bilen idag, så efter att vi blivit fotograferade (vilket inte gick så värst smidigt pga spralliga kombielever, hah) fick vi lugnt köra iväg hemåt. aah.

satt vid datorn en stund och hade det tråkigt bara, kati hade en kompis så henne fick jag inte heller mycket sällskap av. kl ½6 brummade jag iväg till jepooo, och hämtade linn. sen styrde vi kosan mot abc i årvas, där dom hade stuntshow. förutom att det var kallt och ibland tog lite för länge mellan tricken, så var det mycket trevligt. tacka vet jag våra kloka hjärnor att vi inte for upp när de frågade om vi ville. huhh, aldrig att jag skulle ha överlevt att sitta på med nån som kör på 2 hjul! men det var roligt att titta på i alla fall. bilarna alltså, vad annars!?
efter att ha suttit och frusit nästan 2h var det ganska skönt att sätta sig i en varm bil! förde hem linn och sen for jag på en snabb handlan-runda till butiken. pappa petaaaalar (jo föresten på tal om pappa, han ringde idag och de hade haft 40 grader i turkiet idag! FYRTIO, fatta!)

nu sitter jag här och funderar när jag ska få göra mig en smörgås. magen ropar efter något ätbart men, eftersom huset fortfarande är fullt av ungar så får jag väl sitta här och skriva en stund till.
sen blir det att dansa lite zumba och kanske titta nån film.. måste ju passa på när jag får sova (nästan) hur länge som helst imorgon.
nä, jag säger nog bara en sak.. fredagen kommer INTE sluta väl. uuufff.

dagens låt: david guetta feat. akon - sexy bitch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar