6 september 2009

hes som en harpa

vet inte vad jag skulle efterlikna med för ord men harpa fick duga.
linn & jag har haft en girls night ikväll, först tittade vi på wanted -som jag verkligen gillar, fast det annars kanske inte vore min typ av film- och tryckte i oss chips med dipp och vindruvor. verkligen gott. men huvvadåda vad min mage säger ifrån nu! jag som varit så duktig på att banta.. suck.
när filmen var slut och vi hade skrattat sönder våra magar och spionerat tillräckligt på grannens nya flickvän så hoppade vi i blixten och åkte iväg.
var ett varv in via det otroligt actionspäckade nykaabi citi, där det -som vanligt- inte hände ett dugg.
så vi styrde kosan söderut och hamnade sist och slutligen -som vanligt- i årvas. bänkade oss vid abc och väntade att den vanliga folkmassan skulle "råka" komma förbi och tävla om vems tur det var att sitta. men ingen kom. eller jo, emmi hittade vi, och sen kom cess & co och funderade en stund också. men de hade tydligen ett intressantare liv och drog vidare. stackars oss.
tillslut tröttnade vi och brummade hemåt, men först hälsade vi förstås på madde som vi fick syn på.
via stan igen där vi fick syn på tossa & anna som vi fnittrade med några minuter innan vi drog tillbaka till mitt.
då blev det att koppla i playstation, värma upp rösterna och börja sjunga karaoke. eller sjunga kanske är fel ordval. skrika och yla passar nog bättre.
det var mycket trevligt -speciellt när ingen lyssnade på- men som sagt är min röst lite förstörd nu. men shit happens, kul hade vi i alla fall!
vet inte om jag orkar sitta uppe hela kvällen, så kanske jag drar mig till sängs nu.
det låter jobbigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar