18 september 2009

finally

finskan avklarad!
jävlar vad nöjd jag är med dagens prestationer. äääh, jag kan inte hålla mig... :D:D:D:D:D:D
(ursäkta)
jag fann alltså mig själv sittande i JG:s gymnastiksal kl 9 på morgonen med ett tjockt häfte och några tomma papper framför mig. näsan rann och huvudet var tungt. det såg verkligen hopplöst ut ett tag.
men jag proppade i mig lite choklad, drack varm svartvinbärssaft och satte igång. det var ju inte alls svårt!? inte på nåt sätt.
faktiskt blev jag chockad ju längre jag kom i häftet, jag hade inte problem men en endaste fråga? endera var det nåt väldigt lurt som jag helt har missat, eller så hade jag alla fåren i hagen idag.. ytterst förvirrande.
kl ½11 suckade jag av lättnad när jag bara hade uppsatsen kvar. men då slog det mig, shit, uppsats!? hade ju ingen som helst inspiration angående någon av rubrikerna.
men efter en bensträckare (man behöver ju inte gå på wc även om man låtsas det) och några vindruvor så kände jag mig redo. och som tidigare bevisats, är jag född med pennan i min hand.
klockan ½12 fann jag mig själv helt redo -allt var kontrolläst minst två gånger- så jag lutade mig tillbaka, knaprade i mig mina pizzor och sörplade i mig vatten.
satt där helt jävla nöjd och såg antagligen ut som ja nyss vunnit på lotto, ja det går inte ens att beskriva känslan!
sen började jag gapskratta inombords vid tanken på om man skulle sitta och äta chips med dipp och det var ungefär då det spårade ut totalt för mig. vilken tur att klockan hade hunnit bli 12 så vi fick lämna upp.

nu sitter jag hemma och tar det lugnt, funderar på att ta en liten tupplur.
mamma och pappa åker snart iväg till vasa för att sedan flyga iväg till sydligare breddgrader. så om ca en halvtimme har jag huset för mig själv en hel vecka. aaah. eller okej, min syster kommer ju att vara hemma, men det räknas inte, för hon är ändå aldrig i huset.
nu ska jag bara njuta av detta glada humör och försöka skuffa undan alla negativa vibbar jag får av helgens planer.
ääääääh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar