12 september 2009

ett nytt kapitel?

kanske vore det dags att lägga alla korten på bordet nu, reda ut allt en gång för alla. inga hemligheter, bara sanningen. endera bär eller brister det, egentligen har jag ingen skillnad.
jag känner mig ändå helt tom inombords. allt har sugits ur mig, varenda cell i min kropp skriker efter förändring. jag är utmattad och trött, men inte bara fysiskt, nej det sitter i huvudet, förstår ni.
det är dags nu, dags att vända blad i boken, börja på ett nytt kapitel. hur det blir spelar ingen roll.
bara vi skippar den dramatiska delen, för jag orkar inte med det.
låt det bara bli bra nu. det behöver jag.

igårkväll hade linn & jag det riktigt trevligt, först åkte vi från jeppo genom markby. lyckan var gjord när vi såg 4 älgar och 3 igelkottar -varav 2 var döda, men iaf- under kvällens lopp. riktiga viltmarksbrudar, haha.
sen for vi in via nykarleby, och så vidare till jakobstad. där blev det att cruisa runt en stund, ta varsin hamburgare vid mäccen, och sen var vi också till netti ett varv. där träffade vi matilda, joha & nilsson, som vi funderade med en stund. sen försökte vi också få vår klasskompis linda ut på krogen.. och tro det eller ej, efter många om och men lyckades vi! hurra för oss.
då tyckte vi det var dags att dra vidare, så jag fick sätta mig bakom ratten på blixten -men måste nog säga att jag tycker bättre om min egen bil- och så brände vi iväg till oravais. blev att sitta vid abc och skvallra en stund, och fundera med de få människor som var kvar på stället.
när vi skulle hem blev linn stannad av polisen. båda hann redan få hjärtat i halsgropen och tankar om förlorade körkort osv gick genom våra skallar. som tur ville de bara göra ett blåstest.
det var en trevlig kväll, trots allt.

idag fick jag äran att agera chaufför åt min mor och lillasyster. vi åkte in till jakobstad för att handla inför M & P:s turkiet-resa. dessutom hittade jag en ny vinterjacka och en halsduk. blev ju endast 87€, men ähh, jag behöver ju något varmt till vintern!
nu sitter jag här och väntar på mat, efter det blir det antagligen att storstäda huset. fyfan alltså.
ikväll har jag inga planer, vilket suger brutalt. men har jag tur kanske någon hör av sig.
knappast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar