10 september 2009

energinivån

är på botten.
en gång funderade jag på att börja gå och lägga mig tidigare.
längre än så har jag inte kommit ännu.
idag är jag på bättre humör, nej, kan nästan säga att jag är på bra humör faktiskt.
vilken tur att jag i alla fall själv vet att jag är en otroligt dramatisk människa som alltid ser den negativa och värsta sidan i situationen. tur också att det nästan alltid bevisas att jag har fel och så får jag hoppa upp ur min grop. ibland frågar jag mig själv varför jag ens grävde den dumma gropen i första taget? dåliga ovanor sitter i, antar jag.

idag var det väl en helt okej dag i skolan, hade praktik fram till lunchen, och vi fick börja med våra bröllopstårtor. jag fick den stora äran att göra hjärtformade sachertårtor, huvvadåda. men innan jag hunnit tänka på det ens så var det över, och konstigt nog, de såg inte för jävliga ut! fast ska väl inte säga nåt ännu, på tisdagen ska de ju glaceras och dekoreras.. kanske inte min starkaste sida.
efter maten hade vi tråkigt (läs: ledigt) i 2h, så linn&jag använde våra otroligt skärpta hjärnor och vände ihop lite smörgåstårtsfyllning. i all hemlighet sprang vi undan jocki och proppade i oss smörgåstårtsbottnar med fyllning på. och gott var det. (kan meddela att han senare kom på oss men trodde att vi bara gjort en extra stor sats så det skulle bli över åt oss. tack och lov att vi kunde hålla pokerface denhär gången!)
hade finska kl 1, det var en lite överdrivet rolig timme. mats hade tydligen fått i sig nåt annat än vatten, för han skrattade åt precis allt! och duktiga klasskamrater som vi är så satt vi ju förstås och fnissade tio gånger värre. vilken tur att vi är karins gullegrisar, som alltid lyckas skämta bort allvarliga grammatik-lektioner. tyvärr fick vi ju sota för allt skratt senare, när vi hamnade att göra ett tråkigt kompendie. blä. fick också veta de preliminära resultaten från hörförståelsen, 75/90 fick jag.
så rätt nöjda traskade linn och jag iväg till stan för att leta efter mössor (ingen lycka där inte) och garnnystan (5 blev till 4 men iaf) och sen vänta på bussen. då fick vi äntligen träffa akso som ville hälsa på oss (för att han tycker bäst om oss, förstås!). vi ska mejla ikväll. fniss.

nu sitter jag här och snarkar istället för att göra något vettigt, som t.ex. räkna matte. men det sparar jag nog till ikväll, ska ändå iväg till stallet om en timme och sen blir det ju ännu dagens zumba-pass. har haft en låt från sculpt&tone-dvd:n i huvudet hela dan, så det måste ju betyda att jag borde träna från den ikväll då.
och imorgon är det äntligen fredag, igen! hjälp vad veckorna rusar iväg.
nej, nu är det dags att börja snooka runt på internet lite och gå igenom vad mamsen får ta med hem åt mej från turkiet.
hade hade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar