30 september 2009

berg-och-dalbana

är verkligen mitt humör idag!
på morgonen när väckarklockan ringde for mungiporna ner, men det behövdes bara 2 sec betänketid så var jag uppe med ett stort leende på läpparna.
det höll i sig tills första rasten då emmi informerade att resultaten från matteskrivningarna hade kommit upp. mitt goda humör hölls uppe tills jag såg att det stod 4. FYRA!?!? jag hoppades innerligt att jag hade sett fel, att någon skämtade med mig. det hade ju gått bra?! jag svarade ju på alla uppgifter, och även om inte vissa av dem blev till nåt hade jag nog räknat att jag borde få ca 10 poäng. men 4? nä. just i den sekunden lockade det väldigt mycket att klättra upp på räcket på matsalsbron och bara hoppa ner. fy fasiken alltså, jag förlåter aldrig mig själv för detta!
men sen blev det rökelsepaus och plötsligt hade jag blivit mycket fnissig igen. undrar varför..
humöret sjönk igen på mattetimmen när micki besviket talade om för oss hur usliga vi hade varit som inte ens klarade av uppg. 2 där man skulle förenkla. herregud, vi är ju en skam för vår generation!
på rasten steg dock mina mungipor till öronen igen och nu är allt som handlar om matematik helt bortblåst. jag kan inte sluta le, fast jag är den usligaste personen i yrkes historia för tillfället!

nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med kebab & ris från victoria, aah. sen blir det att trampa iväg till stallet, dansa zumba, titta på tv, och möjligtvis göra läxor? om jag orkar.
imorgon blir det en kortare dag, karin skulle vara borta så vi har inte finska alls, vilket betyder att linn och jag slutar efter maten. skönt, fast tråkigt.
näpp, nu hade jag skrivit det jag hade på hjärtat idag, tack för mej.

you spin my head right round, right round

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar