27 augusti 2009

paniken

känner hur paniken kommer krypande, så mycket att göra, och alltför lite tid!
istället för att sitta här borde jag cykla iväg till stallet innan regnet börjar ösa ner, för sen skall jag ännu hinna med ett pass zumba, räkna lite matte och kanske, men bara kanske, titta på 2½ men innan jag drar mig för kvällen.
denhär gången tänker jag inte ligga vaken och grubbla till kl 1 på natten! men jag hade ju så mycket att tänka på, t.ex den stora frågan vad händer i helgen?
det är ju villaavslutning och vår sista "kalashälj" innan semestern, vilket ju innebär att linn&jag skall vara så fulla att vi inte kan skriva textmeddelanden och inte heller gå rakt (eller cykla).
var man sover är obetydligt men vem man sover med spelar stor roll!
kuckus är ett förslag som vi alla drar på munnen åt, men det återstår ännu att se.
imorgon vet jag i alla fall att jag skall ta det lugnt. får se om det blir en hemmakväll med film eller om någon har nåt intressantare förslag.
idag har vi iaf inhandlat alkoholhaltiga drycker, en 12:a gin unnade jag mig själv (stackars plånbok) och dessutom ska linn&jag testa något nytt. har på känn att det slutar i spyor, heh.
sådär för övrigt så var denna skoldag otroligt slö, vi hade praktik slipade på min björnröv, sen finska som mest blev prat och lite uppgifter, tillsist yrkesteori då vi skrev om mördeg.
dessutom har vi ätit oss proppmätta och jag har testat att det går att sova i café på matrasten.
nej nu får det vara nog för idag!

dagens låt: miley cyrus - these four walls

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar