30 augusti 2009

I wonder why

det blir ju aldrig riktigt som jag hade tänkt mig, har jag lagt märke till.

linn&jag åkte iväg till "bästa ställi på jåolin, tär skiner allti såolin"-alltså kuckus- en 6-tiden igårkväll. blev att åka in till årvas och handla lite ät-och drickbart, snacka med folk en stund, och sen tillbaka till kuckus.
blev en riktigt bra kväll, trots att vi för det mesta bara var 6 personer. grillade korv, drack i mängd och massor, smällde några raketer, fick se på en misslyckad bomb och ett långfinger som fick en smarrig blåsa.
sen blev det förstås att sjunga vackert med i alla låtar, gräla om chipspåsen, spilla ut lite öl på golvet, hemliga promenader och massa funderingar. riktigt "fettnajs" hade vi det.
eller i alla fall tills jag (tydligen) var lite för hård på brännvinsflaskan, vilket resulterade i att formen blev lite dålig och jag spenderade några timmar genom att återhämta mig. sen när jag började pånytt var det inte alls lika trevligt längre.
natten spenderades med en jävligt irriterande fluga i läkkis säng -vilket lät som ett bättre alternativ än at GÅ hem eller sova ute i kafferummet på soffan- fast det blev nog inte mycket sömn för min del, eftersom klockan var ½8 när jag gick och la mig, efter att ha fått hem pojkarna som fick det lite hett kring öronen. hoppsan.

imorse steg vi upp kl 12, linn, jag och åcke. blev att försöka få igång grillen, men eftersom vädret var så otroligt (host) vackert och jag och linn tydligen inte var födda till grillmästare, blev det att använda stekpannan istället. så vi avnjöt grillade biffar och potatissallad till frukost. nice.
sen städade vi upp det värsta i kafferummet, funderade över gårdagens händelser, och sen drog linn och jag hemåt efter kl ½2 ungefär. en helt bra avslutning på kalassäsongen, trots allt!

nu sitter jag här ensam hemma utan något att göra. hjärnan går på högvarv igen, som alla andra söndagar. söndagar borde egentligen förbjudas, tycker jag. men vilken tur att jag är ledig imorgon också. puhh!
nej nu skall jag ta och se high school musical, det låter passande. sen blir det stallet, eventuellt zumba igen om jag hinner, och sist men inte minst konungens återkomst kl 9.
trevlig fortsättning på dagen allihopa!

dagens låt: eminem feat. dido - stan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar