28 augusti 2009

hemmakväll

blir det för min del denna kväll
inte för att jag är tråkig, osocial, eller dum i huvudet, utan mest för att jag är så j*vla trött! tror det är dags att sova in alla timmar jag har missat i sommar..
och så jag är pigg och kry imorgon, förstås ;) kalasvarning! (fast vi ännu inte har bestämt oss var vi ska sätta ner våra kassar)
tror jag ska köra ett 45 minuters zumba-pass nu, hoppa i duschen och efter det blir det vindruvor och film tills jag somnar.. high school musical eller sagan om ringen hade jag tänkt mig denna kväll.

sådär för att berätta lite om min tråkiga dag hittills,
skoldagen bestod av finska där vi hade hörförståelse, det gick faktist rätt hyfsat! sen matte alltså jag förstår fortfarande inte vitsen med sannolikhet!? usch och fy. efter maten böt vi kläder och hade praktik resten av dagen. fast vi hade inte så mycket att göra, jag gjorde "juthbackabakelser-tårta" och sen hade vi sjuk humor tills håkan tröttnade på sitt eget pladder (som ingen ändå lyssnade på) och vi fick ta helgen. härligt!

hemma satt jag och nördade framför mammas (världens snabbaste, host) laptop en stund, tills jag tog mig i kragen och trampade iväg till affärsverket för att städa sista gången på 4 veckor, oohlalaa!
lärde mig en läxa, ta aldrig ut segern i förskott! jag som hade förväntat mig att det skulle gå fort som fasen, fick stoppa ner mitt stora flin i fickan.. de hade visst haft kalaskaffe -igen- så jag fick stå och plocka disk en bra stund. tacka gud vetja för diskmaskinen!
på hemvägen gjorde jag en avstickare in till victoria, hämtade en mumsig portion makaronisallad åt mej, en evig favorit. det var smaskens må jag säga.
nej nu ska jag dansa bort mina bekymmer och vänta på ett samtal, eller meddelande kanske. ifall någon söt person känner för att höra av sig ikväll vill säga.
och alla väntade på morgondagen, utom mimmi för hon längtade som tusan! fniss.

dagens låt: hurriganes - bourbon street

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar